2019-12-08 16:13:23• hírek • Bajnai Botond

Jótékonysági est: babamentő inkubátorra gyűjtenek

December 14

Ismét megszervezi decemberi jótékonysági estjét a Máltai Szeretetszolgálat szatmári szervezete, az idei cél egy babamentő inkubátor vásárlása a Megyei Kórház javára.

December 14-én, szombaton 17 órától ötödik alkalommal szervez nagyszabású jótékonysági estet a Máltai Szeretetszolgálat szatmári szervezete, az idei cél pedig ismét nemes: babmentő inkubátort vásárolna a szervezet a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház számára.
Egy évvel korábban a mozgássérült hinta volt a cél, amelyet, ahogy azt megálmodta a máltás csapat, a PMN-re sikerült meg is vásárolni.
 

Hegedüs Gergő, a Máltai Szeretetszolgálat ifjúsági szervezetének országos vezetője szerint most nem szeretnének augusztusig várni, reményei szerint sokkal hamarabb sikerül beszerezni az eszközt, amelyet a kórház, és így tulajdonképpen az egész megye számára adományoznának.
A mintegy háromórás rendezvény szombat 17 órától veszi kezdetét a Dinu Lipatti Filharmónia koncertcsarnokában, a fellépők sora pedig ezúttal is hosszú, biztosan jól fogják érezni magukat a látogatók.
 

Színpadra lép a Villon Trió, a tavaly is oly nagy sikernek örvendő Nemadomfel Együttes, a Lyryca, a Harag György Társulat színművészei, Stuts Márk & Kés Ábel, Kocsis Boglárka, a Loga Dance School táncosai, a Röpike néptánccsoport, illetve a Joyful gospelkórus is.
 

A jótékonysági est keretében idén is lesz karácsonyi vásár, az érkezők a szeretetszolgálat tagjai által készített termékeket vásárolhatják meg, az általuk gondolt felajánlott összeg formájában.
 

A rendezvényre minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak, hiszen ismét egy nemes cél a tét, s ahogy az előző években bebizonyosodott, a közösség ereje csodákra képes!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: